Geri Dön

Yaz Dönemi Kargo Gönderimi

Çikolata içerdiği kakao yağı nedeniyle yaklaşık olarak 22°C üzerinde erimeye başlar. Bununla birlikte tekrar  18°C altına düştüğünde kakao yağı katılaşır ve belki de daha önce karşılaştığınız beyazlamış çikolata görüntüsüne ulaşır.

Bu nedenle almış olduğunuz çikolatalarınızı mümkün olduğunca yukarıdaki belirtilen ısı dereceleri arasında muhafaza etmeniz gerekmektedir. 

Melodi Çikolata ailesi olarak, sizlerin online mağazamızdan gerçekleştirdiğiniz alımlarınızda, ürünlerimizin size erimeden ulaşabilmesi için yoğun Ar-Ge çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar sonucunda siparişlerinizi özel ısı korumalı izolasyon malzemeleri ve tekrar kullanabileceğiniz soğutucu jeller ile birlikte kargoya teslim ediyoruz.

Yapılan denemelerimizde geliştirilmiş paketleme yöntemlerimiz sonucu almış olduğunuz ürünlerin ciddi bir sıkıntı yaşanmadan tarafınıza ulaştırılabildiği tespit edilmiştir.